Trek de aandacht van juridisch toptalent

Heeft u openstaande vacatures? Denkt u eraan uw team in de nabije toekomst uit te breiden? Vind dan de perfecte m/v/x met talent via de Jubel Job Service.  

Het ideale juridische profiel vinden voor de juiste functie kan een ware queeste zijn. Uw kantoor moet er uitspringen, maar hoe?

Waarvoor staat uw kantoor? Hoe is de sfeer? Waarom bent u anders dan anderen? Zowel in klassieke vacatures als bij een uitgebreide employer branding zijn deze vragen - en uw antwoorden - cruciaal.

Jubel Service begeleidt uw kantoor communicatief in de zoektocht naar juridisch toptalent. Wij promoten uw vacatures op Jubel.be en verspreiden hen via nieuwsbrieven aan ruim 15.000 juridische professionals (in spé).

Ook vacaturevideo's behoren tot de mogelijkheden. Ontdek de Jubel Job Service!

Diensten

Online vacatures

Het redactieteam zet uw vacatures actief in de kijker op de jobpagina van Jubel.be. U levert de info aan, wij doen de rest! Zo bereikt u optimaal een netwerk van 50.000 professionals.

Vacatures met extra punch

Het team zet sociale media en digitale nieuwsbrieven actief in om uw vacatures extra online zichtbaarheid te geven. Op Google scoort uw jobaanbieding hoog via de juiste aanpak en tekstoptimalisatie voor online zoekopdrachten.

360° employer branding

Uw online vacature is één ding, maar hoe overtuigt u potentiële kandidaten ervan dat uw kantoor de greatest place to work is? Geef aan uw kantoor een sterk juridisch merk en zet in op werkplekcommunicatie via video, extra mediacampagnes, ... Het redactieteam gaat samen met u de uitdaging aan!

Veelgestelde vragen

Waarom vacatures plaatsen op Jubel.be?

Jubel.be is hét kruispunt van juridisch België. Maandelijks bereikt Jubel.be een netwerk van 50.000 professionals (in spé). Zo vindt de ideale match u!

Waarom moet ik aan employer branding doen?

De tijd dat het plaatsen van een vacature voldoende was om de juiste kandidaten aan te trekken is voorbij. In tijden van de war on talent, moet u als werkgever boven het maaiveld uitsteken. Employer branding is een innovatieve manier om dat te realiseren.

Wat doet onze redactie voor u?

Indien u een vacature wil plaatsen op Jubel.be verwerkt de redactie de door u aangeleverde info in een vacaturemelding. Daarnaast verspreidt de redactie uw vacature actief via nieuwsbrieven en sociale media.

Indien u extra communicatieve ondersteuning wenst bij bijvoorbeeld het uitschrijven van de perfecte vacaturetekst, kan de redactie u daarin bijstaan. Ook voor advies met betrekking tot een 360° employer branding staat het team voor u klaar!

Uw voordelen

Uw vacature(s) gedeeld met 50.000 juridische professionals
Verspreiding via sociale media
Actieve ondersteuning door het redactieteam
Verspreiding via nieuwsbrief
Strategisch advies voor een 360° werkplekcommunicatie
Geoptimaliseerd voor Google

Hoe kunnen we uw kantoor meer zichtbaarheid geven?

Vraag een afspraak aan, we komen graag bij u langs.

Afspraak aanvragen
Of bel ons op 09 233 34 20