Versterk uw reputatie in 360°

Bent u een ambitieus kantoor en wilt u steevast inzetten op communicatie? Jubel Services is uw compagnon de route en zet uw strategische communicatiewensen om in concrete resultaten.

Hoe zorgt u ervoor dat uw kantoornieuwsbrief, -website of -blog de juiste persoon op het juiste moment bereikt? Workshops over sociale media of beheer van uw pagina's op sociale netwerken? Toelichting over online toepassingen? Zowel online als offline uw juridische expertise en dienstverlening in de kijker zetten?

Onze consultants komen graag bij u langs en luisteren naar u. Aan de hand van uw input en onze expertise bieden we u oplossingen op maat, zodat u het verschil maakt met uw communicatie.

U verdient een persoonlijke en vakkundige aanpak. Contacteer ons vandaag nog vrijblijvend met uw vraag!

Diensten

Advies op maat

Onze consultants komen bij u langs om te luisteren naar uw noden en wensen. Aan de hand van die informatie stellen zij een communicatieplan samen, op maat van uw kantoor en uw cliënteel. In elke fase van het proces overleggen we met u, want u heeft steeds het laatste woord.

Persoonlijke begeleiding

Gedurende het hele proces wordt u begeleid door een van onze consultants, die als centrale contactpersoon optreedt. Bij hem of haar kunt u steeds terecht met al uw vragen. Wij zijn bovendien steeds bereid samen te werken met externe experts. Ook dan blijven wij uw aanspreekpunt.

Vakkennis

U bent verzekerd van vakkundige bijstand. Om 360° succes te boeken, werkt Jubel Service samen met KnopsBooks en KnopsEdu. Jubel Service kent de juridische sector door en door. Tegelijk blijven we voortdurend op de hoogte van innovaties in de media- en technologiesector. Onze vakkennis helpt u vooruit.

Uw voordelen

Communicatie- en
marketingstrategieën op maat
van uw kantoor
Persoonlijke begeleiding
Vakkennis op juridisch én technologisch vlak

Hoe kunnen we uw kantoor meer zichtbaarheid geven?

Vraag een afspraak aan, we komen graag bij u langs.

Afspraak aanvragen
Of bel ons op 09 233 34 20