Over ons

Waarom wij doen wat we doen.

Sterke communicatie die aanspreekt. Dat is Jubel Services. Het redactieteam staat u bij om als juridische professional communicatief uit te blinken. Jubel Services hanteert een multimediale aanpak om uw expertise en dienstverlening te delen en te publiceren. Op die manier versterkt u uw online zichtbaarheid én reputatie binnen de juridische markt. Jubel Services geeft uw kantoorcommunicatie dus een knallende boost, terwijl u zich op uw cliënten concentreert.

Innovatie en een persoonlijke aanpak staan steeds centraal. Wij spreken uw juridische taal.

Waarom kiezen voor Jubel Services?

Jubel Services is de professionele dienstverlener van Jubel.be, de grootste juridische nieuwswebsite in België met 50.000 bezoekers per maand.
Uw expertise of dienstverlening bereikt gegarandeerd de juiste persoon op de juiste plaats. Kwalitatieve en strategische communicatie zit het redactieteam in het bloed.
Uw mening telt, in elke stap van het proces. Jubel Services werkt samen met u als een team.
Wij maken uw teksten, video’s, website … zoekmachine-vriendelijk. Zo vinden potentiële cliënten u sneller via Google en andere websites.
U kunt rekenen op onze vakkennis, zowel op juridisch als technologisch vlak.


Team

Gedreven professionals met ervaring


Jubel Services (KnopsPublishing) is een team van gedreven professionals met rijke ervaring in de juridische wereld.
U kan op hen rekenen, elke dag.

sophie DE CANNIERE

De leergierige en creatieve Sophie houdt van netwerken en ziet overal opportuniteiten. Met haar aanstekelijk enthousiasme vindt en overtuigt ze nieuwe auteurs én medewerkers van het KnopsPublishing-verhaal. Sophie houdt van sport en koestert haar vriendinnenmomenten, al dan niet met moelleux.

LinkedIn • Mail

Annick Hamblok

Annick heeft een ongezien talent voor organisatie en coördinatie. Als motiverende coach helpt ze onze jonge equipe zichzelf dagelijks te overtreffen. Nieuwe klanten zet ze graag op weg met persoonlijk advies over onze producten. Annick houdt van een goede kop koffie in de basketbal- én voetbalkantine terwijl ze haar zonen naar de overwinning roept.

LinkedIn • Mail

CARA
JANSSEN

Cara is een creatieve duizendpoot die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Binnen het team van KnopsPublishing leeft ze zich uit met taal en tekst en ondersteunt ze de KnopsMedia-equipe waar nodig. In haar vrije tijd combineert ze haar liefde voor kunst en muziek graag met bezoekjes aan vrienden en familie.

LinkedIn • Mail

Arne
van Duppen

Arne is gewapend met een vlotte pen en een neus die vaak in de boeken vertoeft.
Binnen het team van KnopsMedia vervult hij dan ook een redactionele rol, waarbij hij steeds op een bedachtzame manier kwalitatieve content tracht aan te brengen.
In zijn vrije tijd voedt Arne zijn muziekobsessie met gitaargetokkel en talloze concertbezoekjes.

LinkedIn • Mail

Wim Putzeys

Wim is fiscalist en copywriter. In het team van KnopsPublishing combineert hij zijn juridische vakkennis met zijn passie voor taal en communicatie. In zijn vrije tijd vind je hem in de zetels van theater of bioscoop, joggend in het park, of thuis achter de kookpotten.  

LinkedIn • Mail

Nico Del RIO

Nico is een positieve problem solver en kan als geen ander collega's motiveren. Nico volgt alle ontwikkelingen in IT. Hij is bijgevolg steeds op zoek naar efficiënte en innovatieve tools die inspelen op de digitale noden van de juridische wereld. Ravotten met zijn twee zonen, is voor hem een ideale uitlaatklep.

LinkedIn • Mail
Jubel Services kan voor haar projecten steeds rekenen op een uitgebreid netwerk gemotiveerde freelancers.

Werken voor Jubel Services? Bekijk de vacatures of contacteer ons!

Hoe kunnen we uw kantoor meer zichtbaarheid geven?

Vraag een afspraak aan, we komen graag bij u langs.

Afspraak aanvragen
Of bel ons op 09 233 34 20