Over ons

Waarom wij doen wat we doen?

Jubel Services hanteert een multimediale aanpak om uw expertise en dienstverlening te delen en te publiceren. Op die manier versterkt u uw online zichtbaarheid én reputatie. Jubel Services geeft uw kantoorcommunicatie dus een knallende boost, terwijl u zich op uw cliënten concentreert.

Innovatie en een persoonlijke aanpak staan steeds centraal. Wij spreken uw taal.

Waarom kiezen voor Jubel Services?

Jubel Services is de professionele dienstverlener van Jubel.be, hét grootste juridische en fiscale netwerk in België met 50.000 bezoekers per maand.
Kwalitatieve en strategische communicatie zit het redactieteam in het bloed.
Uw mening telt, in elke stap van het proces. Jubel Services werkt samen met u als een team.
Wij maken uw teksten, video’s, website … zoekmachine-vriendelijk. Zo vinden potentiële cliënten u sneller via Google en andere websites.
U kunt rekenen op onze vakkennis, zowel op juridisch, fiscaal als op technisch vlak.


Team

Gedreven professionals met ervaring


Jubel Services (KnopsPublishing) is een team van gedreven professionals met rijke ervaring in de juridische en fiscale wereld.
U kunt op hen rekenen, elke dag.

sophie DE CANNIERE

De leergierige en creatieve Sophie houdt van netwerken en ziet overal opportuniteiten. Met haar aanstekelijk enthousiasme vindt en overtuigt ze nieuwe auteurs én medewerkers van het Jubel Services-verhaal. Sophie houdt van sport en koestert haar vriendinnenmomenten, al dan niet met moelleux.

LinkedIn • Mail

Arne
van Duppen

Arne is gewapend met een vlotte pen en een neus die vaak in de boeken vertoeft. Binnen het team van Jubel Services vervult hij dan ook een redactionele rol, waarbij hij steeds op een bedachtzame manier kwalitatieve content tracht aan te brengen. In zijn vrije tijd voedt Arne zijn muziekobsessie met gitaargetokkel en talloze concertbezoekjes.

LinkedIn • Mail

Nico Del RIO

Nico is een positieve problem solver en kan als geen ander collega's motiveren. Nico volgt alle ontwikkelingen in IT. Hij is bijgevolg steeds op zoek naar efficiënte en innovatieve tools die inspelen op de digitale noden van de juridische wereld. Ravotten met zijn twee zonen, is voor hem een ideale uitlaatklep.

LinkedIn • Mail

Wim Putzeys

Wim is fiscalist en copywriter. In het team van Jubel Services combineert hij zijn juridische vakkennis met zijn passie voor taal en communicatie. In zijn vrije tijd vind je hem in de zetels van theater of bioscoop, joggend in het park, of thuis achter de kookpotten.  

LinkedIn • Mail

Sarah Clement

Sarah is juriste en uitgeefster. Ze houdt van sociale contacten en sociale engagementen. Bij Jubel Services blijft ze haar én uw juridische kennis aanscherpen en houdt ze van netwerken. In haar vrije tijd maakt Sarah het liefst tijd voor familie en vrienden en lekkere restaurantbezoekjes.

LinkedIn • Mail

MATTHIAS VAN DEN BOSSCHE

Matthias vervolledigt het redactieteam van Jubel. Met twintig jaar ervaring als journalist op de teller heeft hij een neus voor nieuws. Mensen met elkaar in contact brengen geeft deze enthousiaste weetjesman de meeste voldoening. Als vader van twee jonge kinderen komen zijn hobby's op de tweede plaats. Gevraagd naar die hobby’s noemt hij onder andere quizzen, joggen en dj'en.

Jubel Services kan voor haar projecten steeds rekenen op een uitgebreid netwerk gemotiveerde freelancers.

Werken voor Jubel Services? Bekijk de vacatures of contacteer ons!

Hoe uw kantoor meer online zichtbaarheid geven?

Contacteer ons en wij denken met u mee!

Afspraak aanvragen
Of bel ons op 09 233 34 20