Video op maat van uw juridische talenten

Op een dynamische manier (de juridische kennis van) uw kantoor in beeld brengen? Uw ei kwijt over een juridisch thema, maar u weet niet waar te beginnen? Video is het ideale medium!

Jubel Services begeleidt u van start tot finish bij de uitwerking van dé ideale beeldreportage waarin uw kantoor schittert. Het videoredactieteam heeft ruime ervaring in de montage en redactie van video's voor juridische professionals. Elke reportage is daardoor gegarandeerd een mix van sterke camerashots en inhoudelijke accenten die een duidelijke en coherente boodschap vertellen.

U kan ten slotte ervoor kiezen uw videoboodschappen op Advocatennet te publiceren en te delen met een netwerk van 10.000 maandelijkse bezoekers. Op die manier bereikt u nóg meer geïnteresseerde kijkers voor uw juridisch verhaal.  

Bent u klaar voor de volgende video-stap? Ontdek de mogelijkheden!

Diensten

Uw expertise in beeld

Video-interviews zijn uiterst geschikt om uw juridische kennis in de verf te zetten. U bereikt zowel andere professionals als particulieren op zoek naar juridisch advies. Met video wekt u vertrouwen en onderhoudt u cliëntenrelaties.

Uw evenement in de kijker

Opent u een bijkomende vestiging? Lanceert u nieuwe dienstverlening? Zet u zich met uw kantoor in voor een speciaal doel? Leg het moment vast op beeld en versterk het positieve imago van uw kantoor.

Uw kantoor in de spotlights

Het aantrekken van juridisch of administratief toptalent wordt steeds belangrijker. Met video onderscheidt u zich van de concurrentie en laat u toekomstige werknemers en partners kennismaken met uw great place to work.

Realisaties

Veelgestelde vragen

Waarom video kiezen?

Video spreekt aan. Het is een dynamisch instrument om uw expertise of kantoor hoog in het vizier te krijgen van een beoogd doelpubliek. Beelden en video's spelen immers kernachtig en visueel in op (juridische) vragen.

Hoe verloopt een opnamemoment concreet?

Bij evenement- of kantooropnames, wisselt onze ervaren cameraploeg dynamische sfeerbeelden af met inhoudelijke accenten die ú bepaalt.

Opnamemomenten voor expertisevideo's resulteren meteen in meerdere kwaliteitsvolle interviews. Die efficiënte werkwijze bespaart u weer heel wat van uw kostbare tijd.

Moet ik mijn video's op Advocatennet publiceren?

Neen. U kan er via een zogenaamd white label video voor kiezen de opname in eigen beheer te delen met het netwerk dat u voor ogen hebt.  Het videoplatform Advocatennet versterkt uw online aanwezigheid.

Wat doet de videoredactie voor u?

Vooreerst overlopen wij samen met u alle concrete noden en wensen. Na de opname levert de cameraploeg razendsnel een kwalitatief afgewerkte montage af. De redactie vraagt u steeds om feedback alvorens definitieve oplevering of publicatie. Indien gewenst, maken wij uw video SEO-proof en delen wij hem actief via Advocatennet en sociale media.

Uw voordelen

Wij luisteren naar uw noden
Uw expertise in de kijker
Uw evenement in de spotlights
Professionele productie
Video's van hoge kwaliteit
Bereik meer dan 6.000 kijkers
Publicatie op Advocatennet.be
Verspreiding via nieuwsbrief
Verspreiding via social media

Hoe kunnen we uw kantoor meer zichtbaarheid geven?

Vraag een afspraak aan, we komen graag bij u langs.

Afspraak aanvragen
Of bel ons op 09 233 34 20