Zet uw product of dienst in de kijker

Online naambekendheid genereren, is belangrijk. Denkt u voor uw eigen product of dienst meteen aan juridische professionals (in spé) als target? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Jaarlijks brengen wij heel wat interessante evenementen uit het juridische landschap voor de camera. Onder meer eedafleggingen, jobbeurzen en pleitwedstrijden staan met stip aangeduid in de Jubel Services agenda. We vinden het immers belangrijk ook aan de talenten van de toekomst een podium te geven om hun kwaliteiten aan de buitenwereld te tonen. Naast jonge professionals ook de rest van de juridische wereld bereiken? Zet uw dienst dan in de kijker via Jubel.be, de grootste juridische actualiteitswebsite in België!

Uw kantoor of bedrijf verdient maximale visibiliteit. Word partner en ontdek meteen de voordelen!

Diensten

Eventpartner worden

In alle communicatie zetten wij uw kantoor of bedrijf als partner in de kijker. Uw logo verschijnt bovendien aan het begin van de door u gekozen evenementenreportage en de filmploeg ter plaatse voorziet een exclusief interview met u als partner. Sfeerreportages worden actief gedeeld op Advocatennet en via sociale media zodat uw kantoor gezien wordt door het juiste doelpubliek.

Uw dienstverlening op Jubel

Via een product- of kantoorbanner op de homepage van Jubel.be én boven elk artikel, trekt u beslist de aandacht van een netwerk van 50.000 juridische professionals. Wij garanderen 20.000 impressies en een CTA van 16% gedurende één termijn van twee weken.

Extra zichtbaarheid

Droomt u van meer? Naast bannering op Jubel.be, kan u uw product of dienst ook in de verf zetten via de wekelijkse nieuwsbrieven die nog een extra van 15.000 abonnees bereiken. Mooi meegenomen toch?

Veelgestelde vragen

Waarom eventpartner worden?

Als eventpartner geniet u exclusieve voordelen en garanderen wij maximale visibiliteit. Uw kantoornaam of -logo op de voorgrond in elke stap van het communicatieproces, exclusieve partnerinterviews ter plaatse, ... M'a tu vu? Zeker weten!

Welke doelgroepen bereik ik als partner?

Dat ú de juiste doelgroep bereikt als partner, is voor ons uiteraard essentieel. Als eventpartner trekt u niet enkel de aandacht van andere juridische professionals (in spé) maar komt u ook op de radar van potentiële cliënten. Sfeerreportages worden immers erg actief gedeeld, zowel door deelnemers zelf, met vrienden, familie, medestudenten, ... als door onze eigen redactie.

Waarom banners op Jubel.be?

Maandelijks vinden 50.000 bezoekers de weg naar de grootste actualiteitswebsite van België, Jubel.be. Uw product of dienst springt gegarandeerd in het oog. Via de wekelijkse nieuwsbrieven bereikt u bovendien nog een mooie extra van 15.000 abonnees.

Wat doet onze redactie voor u?

De redactie zorgt ervoor dat uw logo, banner of andere media op de juiste plaats terechtkomt en een maximale visibiliteit bereikt. Zowel als eventpartner als bij bannering op Jubel.be, is de redactie uw eerste aanspreekpunt. Zij zorgen ervoor dat de communicatie over uw producten of diensten op wieltjes loopt en het juiste doelpubliek aangesproken wordt.

Uw voordelen

Maximale visibiliteit bij juridische professionals
Exclusieve partnervoordelen
20.000 impressies op Jubel.be en een CTA van 16%
Verspreiding via nieuwsbrief
Ondersteuning van onze redactie
Verspreiding via sociale media

Hoe kunnen we uw kantoor meer zichtbaarheid geven?

Vraag een afspraak aan, we komen graag bij u langs.

Afspraak aanvragen
Of bel ons op 09 233 34 20